Waardebepaling en verkoopstrategie

Weet waar uw woning staat in de huidige markt

Wanneer u overweegt om te verhuizen dan is de waarde van uw huidige woning zeer belangrijk. Voordat u gericht naar een andere woning gaat zoeken wilt u uiteraard weten welk bedrag u te besteden heeft. Dit bedrag is natuurlijk afhankelijk van de huidige waarde van uw woning.

Dan is het tijd om een waardebepaling van uw woning aan te vragen!

Onze makelaar bezoekt uw woning en samen met u wordt de gehele woning opgenomen en beoordeeld. De makelaar taxeert de reële marktwaarde van uw woning. Tevens geeft hij uitleg over de in een later stadium eventueel te volgen verkoopprocedure. Alle aspecten hiervan worden toegelicht.

Deze waardebepaling heeft geen rechtsgeldige waarde en kan niet gebruikt worden voor de aanvraag van een financiering. Het is voor u een handvat zodat u alle noodzakelijke informatie voor uw zoektocht naar uw droomhuis voor handen heeft. De waardebepaling is geheel vrijblijvend en kostenloos.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, dan beantwoorden wij deze graag. U bent van harte welkom op ons kantoor maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring