Verkopen

Uw huis verkopen via RMW Makelaars

Van onze begeleiding en service bij de verkoop van uw woning mag u veel verwachten. Onze deskundige en enthousiaste inzet en ons uitgebreide netwerk maken het zeer wel mogelijk dat uw woning binnen afzienbare tijd wordt verkocht tegen de voor u meest gunstige opbrengst en condities.

Vertel ons uw wensen

We brengen uw wensen in kaart en leggen onze dienstverlening en toegevoegde waarde uit. Aan de hand van dit gesprek spreken we af van welke diensten u gebruik wilt maken en tegen welke vergoeding. We geven u een reële indicatie van de te verwachten opbrengst en stellen vervolgens de vraagprijs vast. Voorts geven wij u een op maat advies over de te voeren verkoopstrategie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Een onderscheidende presentatie van uw woning

Van de woning wordt een uitgebreide, representatieve en professionele verkooppresentatie gemaakt met foto’s, plattegronden en specifieke kenmerken. Deze presentatie wordt verspreid onder de NVM makelaars in de regio en gepresenteerd in de etalage van ons kantoor dat in het centrum van Drachten en in het centrum van Wolvega gelegen is. Voorts wordt het te koop zijn van uw woning uitvoerig onder de aandacht gebracht door middel van vermelding op de internetsites funda.nl, rmwmakelaars.nl, jaap.nl en huislijn.nl.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, dan beantwoorden wij deze graag. U bent van harte welkom op ons kantoor maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring