Taxaties

RMW Makelaars is gespecialiseerd in het verrichten van (NHG) taxaties

Het doel van een taxatie is om inzicht te krijgen of te geven in de waarde van een onroerende zaak. Daarbij is een onafhankelijk en deskundig oordeel van een taxateur vereist.

Wij maken taxatierapporten voor:

- het verkrijgen van een (NHG) hypothecaire lening bij aankoop van uw woning;
- het verkrijgen van een (NHG) financiering bij verbouwing van uw bestaande woning;
- het oversluiten van uw (NHG) hypothecaire geldlening;
- een waardebepaling in verband met een scheiding of verdeling;
- het verkrijgen van inzicht in de waarde van uw woning ten behoeve van een verkoopbeslissing of een aankoopbeslissing.

Bij RMW Makelaars kunt u, behalve voor een gewoon NVM taxatierapport, ook terecht voor een gevalideerd door het NHG geaccepteerd taxatierapport van het NWWI of de Taxateurs Unie.

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, afgekort NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. Het NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Voor meer informatie kunt u ook kijken op nwwi.nl.

Taxateurs Unie

Taxateurs Unie is een ISO gecertificeerd en NHG erkend "taxatie-validatie-platform" met aanvullende faciliteiten voor consument, taxateur, (bank)adviseur, intermediair en geldverstrekker. Een NHG taxatie aanvragen met een Taxateurs Unie validatie kan rechtstreeks bij één van de circa 1.300 aangesloten taxateurs. Van status wijzigingen omtrent uw taxatieopdracht wordt u geautomatiseerd, via e-mail, op de hoogte gebracht. Voor meer informatie kunt u ook kijken op taxateursunie.nl.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, dan beantwoorden wij deze graag. U bent van harte welkom op ons kantoor maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring